Božićna humanitarna akcija Savjeta mladih i Mladeži HDZ – a

paketi12 201500003

Savjet mladih grada Orahovice u suradnji sa Mladeži HDZ – a i ove godine povodom božićnih blagdana organizira tradicionalnu humanitarnu akciju prikupljanja pomoći obiteljima slabijeg imovinskog stanja s područja grada. Glavni cilj ove akcije je pomoći onima kojima je to najpotrebnije, kao i zainteresirati javnost o velikom broju socijalno ugroženih obitelji.

Prikupljanje donacija održat će se u subotu i nedjelju, 03. i 04. prosinca 2016. godine u centru grada ispred zgrade Konzuma te 10. i 11. prosinca 2016. godine ispred velike prodavaonice Bille, a prikupljat će se donacije u obliku prehrambenih namirnica, higijenskih potrepština, slatkiša, igračaka i ostalih potrepština, dok će se podjela poklon paketa održati u nedjelju, 18. prosinca 2016. godine.

Ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj akciji već su se priključili Grad Orahovica sa donacijom u iznosu od 5.000,00 kn, Plivački klub koji je prikupljao igračke prilikom Prvenstva Djeda Božićnjaka za potrebitu djecu s područja grada te novoosnovana Kreativna udruga „Piccolo“ koja na radionicama organiziranim za djecu prikuplja igračke, odjeću i namirnice za potrebite sugrađane. Pripremljeni paketi mogu se predati u radionici Djeda Božićnjaka, svaki vikend prilikom održavanja radionica od 03. do 17. prosinca 2016. godine.

Pozivamo sve sugrađane koji su u mogućnosti da podrže nastojanja Savjeta mladih i Mladeži HDZ – a da svojim sugrađanima osiguraju dostojanstvene božićne blagdane. Pozivamo vas sve da zajedno pokažemo božićni duh i ujedinjenost u pomoći onima koji su manje sretni, a koji još uvijek vjeruju u ljudsku dobrotu i pomoć.