Održane prve Radionice Djeda Božićnjaka u sklopu manifestacije Advent u Orahovici

Radionica2016 11 27 003

U subotu, 26. studenog 2016. godine otvorena je radionica Djeda Božićnjaka u kojoj je proteklog vikenda bilo uistinu veselo. Naime, u sklopu „Adventa u Orahovici“ u organizaciji Grada Orahovice i Turističke zajednice grada održane su prve dvije radionice za djecu, a u nedjelju 27. studenog svoja vrata je po prvi puta otvorio i dječji disco.

Na radionicama su djeca ukrašavala čizmicu za sv. Nikolu i modelirala glinu te su sada čizmice spremne za slatke poklone, a zvjezdice, mjeseci, borići i srca od gline, koja su vrijedne ručice djece izradila, upotpuniti će blagdansko ozračje nečijega doma.

Već prvi vikend prikupljene su i vrijedne donacije u obliku igračaka i odjeće, koje se prikupljaju u sklopu tradicionalne predbožićne humanitarne akcije Savjeta mladih i Mladeži HDZ – a,  koje će razveseliti mnogu djecu u ovo blagdansko vrijeme te se ovim putem zahvaljujemo svima onima koji su svojom donacijom doprinijeli istome. Veliko hvala i svim pokroviteljima Adventa u Orahovici i Radionica Djeda Božićnjaka koji su doprinijeli ovom posebnom blagdanskom ugođaju u našem gradu.

 Slijedeći vikend na redu su dvije nove radionice; izrada božićnih ukrasa i 3D čestitki,te neizostavni dječji disco u nedjelju. Ovim putem pozivamo svu djecu da nam se pridruže u Radionici Djeda Božićnjaka i tako izraze svoju nepreglednu maštu i kreativnost te se zabave zajedno s nama. Draga djeco, čekamo vas!! (L.P.)

 

{gallery}SlikeGodina2016/Radionice2016-11-27{/gallery}

Save