Skupština i Vijeće TZ donijeli financijski plan i plan rada za iduću godinu

SkupstinaTZG 2016 10 26 001

Pod predsjedanjem predsjednika Turističke zajednice grada Orahovice, Josipa Nemeca, u srijedu, 26. listopada 2016. godine u Maloj gradskoj vijećnici održane su 13. sjednica Skupštine i  30. sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Orahovice. Na sjednicama Skupštine i Vijeća jednoglasno je usvojen Plana rada TZ grada Orahovice za 2017. g. i financijskog plana za 2017. g. Članovi Vijeća i Skupštine usvojili su i izvješće Nadzornog odbora.

U svome izlaganju, predjednik TZ najavio je organizaciju dvije nove manifestacije. Naime, s obzirom da se u prosincu u Orahovici općenito organizira mnogo događanja, ove godine po prvi puta organizirao bi se Advent u Orahovici, manifestacija koja bi objedinila sva događanja s područja grada, s ciljem da se smanje troškovi pojedinih udruga organizatora manifestacija štampanjem jednog plakata na kojem bi se navela sva događanja, ali i zbog bolje mogućnosti promocije istih. Manifestacija bi također podrazumijevala postavljanje adventskog vijenca u centru grada i prigodno paljenje svijeća, klizališta na prostoru tržnice, kao i postavljanje kućice Djeda božićnjaka i organizaciju raznih radionica za djecu te organizaciju Dječjeg dočeka Nove godine. Predsjednik je također najavio i novu manifestaciju za iduću godinu pod nazivom Uskrsni doručak koji bi se priredio u prijepodnevnim satima, te bi se posjetiteljima ponudila domaća jela karakteristična za uskrsno vrijeme, a za djecu bi se organizirala zabavna natjecanja kao što su traženje pisanica u slami ili kucanje jajima.

Članovi Skupštine i Vijeća TZ izrazili su punu podršku svim događanjima u Orahovici, posebno novima, kako bi se u blagdansko vrijeme građanima ponudilo nešto novo.  

 

{gallery}SlikeGodina2016/SkupstinaTZ2016-10-26{/gallery}