Gradonačelnik održao sastanak sa predsjednicima Mjesnih odbora

MO Sastanak2016 10 04 001

U utorak, 04. listopada 2016. godine, u prostorijama Gradske uprave, gradonačelnik Josip Nemec održao je redovni tromjesečni sastanak sa predsjednicima Mjesnih odbora i predstavnicima Jedinstvenog upravnog odjela grada Orahovice.

S obzirom da se bliži kraj četverogodišnjeg mandata predsjednicima i članovima Vijeća Mjesnih odbora, na samom početku sastanka, gradonačelnik je zahvalio predsjednicima što su izdržali četverogodišnji mandat unatoč opstrukcijama oporbe u pojedinim Mjesnim odborima. Naime, kako su sami predsjednici i članovi Vijeća istaknuli, u pojedinim mjestima, kao na primjer u Doljanima, članovi Vijeća  iz oporbe, koje su građani izabrali da ih predstavljaju, uopće se nisu niti jednom pojavili na sjednicama Mjesnog odbora, dok Mjesni odbor u Dolcima uopće ne funkcionira, gotovo da ni ne postoji.

U daljnjem nastavku sastanka, predsjednici su iznijeli svoje aktivnosti u proteklom četverogodišnjem mandatu te su iznijeli i svoje planove za naredno četverogodišnje razdoblje kako bi ih se uvrstilo u proračun za iduće godine. 

 

{gallery}SlikeGodina2016/MO-Sastanak2016-10-04{/gallery}