Kod mjesnog doma Mjesni odbor Doljani organizirao okupljanje za mještane

MO Doljani2016 07 31 040

Mjesni odbor Doljani je u nedjelju 31. srpnja povodom pobjede Boćarskog kluba na 24. Čobanijadi za mještane organizirao druženje uz čobanac, piće i izložbu pehara i priznanja osvojenim na raznim natjecanjima do sada.

Kroz ovih nekoliko tjedana mještani i članovi Mjesnog odbora uredili su i postavili novu oglasnu ploču, okrečili prostorije mjesnog doma, prefarbali stolariju, uredili vrtuljak, klackalice i ljuljačku dječjeg igrališta, pa se sve ljude koji su pomogli, a i one koji su željni druženja odlučili počastiti.

Mještane je pozdravio predsjednik Mjesnog odbora Doljani Zvonko Borda i zahvalio se na pomoći i dolasku te je zamolio gradonačelnika Josipa Nemeca da novouređene dječje sprave „pusti u pogon“.

Nakon odrađenog probnog rada na ljuljačkama mještanima se obratio i gradonačelnik koji je pohvalio rad Mjesnog odbora koji se uz naslijeđena dugovanja uspio nekako izboriti i dogurati do pozitive u kojoj je i danas. Gradonačelnik je dodao kako ovakvih okupljanja treba biti i više jer ako nema komunikacije među ljudima tada nema ni dobrih odnosa, a komunikacija i međuljudski odnosi su ono što je najvažnije. (T.P.)

 

{gallery}SlikeGodina2016/MO-Doljani2016-07-31{/gallery}