U Doljanima održani boćarski i malonogometni turnir

TurniriMO Doljani2016 013

Povodom dana Mjesnog odbora „ Doljani “ Orahovica i u spomen na poginulog hrvatskog branitelja Damira Hornunga koji je 7. srpnja 1991. godine u Tenji sa još trojicom hrvatskih branitelja položio život na oltar domovine.

Boćarski klub „ Doljani “ s predsjednikom Miroslavom Matekom u suradnji sa Mjesnim odborom „ Doljani “ i Zajednicom športskih udruga grada Orahovice organizirali su 12.Memorijalni boćarski turnir „ Damira Hornunga “ na turniru nastupilo je osam BK Župa Dubrovačka, BK Brlička iz Slavonskog broda, BK FEŠK iz Feričanci, BK Župa Dubrovačka Postranje, BK Mala Velika iz Velike, BK Doljani iz Orahovice, Udruga HVIDRA-a Orahovica i Udruga HBDDR Duga Međa.
3. mjesto osvojila je ekipa BK Velika Mala iz Velike, 2. mjesto BK FEŠK iz Feričanaca i 1. mjesto BK Župa Dubrovačka Postranje. Najbolji valjač turnira je bio Milorad Kurbalija, a najbolji izbijač turnira Zdenko Bilanđić.

Drugi malonogometni turnir mjesta i kafića organizirao je Mjesni odbor „ Doljani “ Orahovica u suradnji sa Zajednicom športskih udruga grada Orahovice, na turniru nastupilo je šest ekipa caffe bar Mustang iz Orahovice, Duhovi iz Orahovice, DVD Valenovac, Piš-Dolj iz Pištane i Orahovice, Phoenix iz Orahovice, Island iz Nove Bukovice.

3. mjesto osvojila je ekipa Phoenix iz Orahovice, 2. mjesto mješovita ekipa Piš-Dolj iz Donje Pištane i Orahovice, a 1. mjesto ekipa Duhovi iz Orahovice.

Medalje i Pehare uručio je gradonačelnik grada Orahovice Josip Nemec.

 

{gallery}SlikeGodina2016/DoljaniTurnir2016{/gallery}