Prijave za 1. Vinski maraton u Orahovici 25. lipnja 2016.

524271 252058 14

U Orahovici se dana 25.6.2016.godine sa početkom u 10:30 sati organizira prvi Vinski maraton “Orahovica” 2016. povodom 2. Sajma vina i kulena. Organizator ove manifestacije je Sportsko rekreacijsko društvo “Orahovica”, a suorganizatori su Zajednica športskih udruga grada Orahovice i Udruga vinogradara, vinara i voćara Orahovica.

Kotizacija za sudjelovanje na maratonu iznosi 50,00 kn sa PDV-om i uz plaćenu kotizaciju organizator osigurava:

– prijevoz na mjesto starta

– čašu za degustaciju vina
– majicu utrke
– GSS tijekom utrke
– sponzorske nagrade pobjednicima

Prijave se primaju popunjavanjem obrasca prijave za sudjelovanje te slanjem popunjenog i potpisanog obrasca na e-mail srdorahovica@gmail.com te uplatom kotizacije i slanjem dokaza o plaćanju na e-mail srdorahovica@gmail.com. Po primljenoj uplati svaki natjecatelj dobiti će startni broj. Pravo sudjelovanja na Vinskom maratonu imaju samo punoljetne osobe.

Za ovu manifestaciju dostupan je i pravilnik.

Dužina Vinskog maratona je 8,5 km, a na stazi će se posjetiti 13 vinara i kušati će se maksimalno do 3 vrste vina i to po 1 dcl od svake vrste vina.

Na web stranicama www.orahovica.hr, www.tzgorahovica.hr, www.radio-orahovica.com te www.zsug-orahovica.hr dostupna je i karta vinskog maratona !

Okupljanje sudionika je na Izletištu „Orah“ od 8:30 do 9:30 sati, a potom se sudionici prevoze na start utrke. Start utrke predviđen je u mjestu Crkvari iz objekta Lovačke udruge Vepar. S tog mjesta sudionici idu prema podrumima koji su uz cestu i biti će propisno označeni i vidljivi svakom natjecatelju. Po dolasku u označeni podrum natjecatelji kušaju vina te dobiju potvrdu da su bili u tom podrumu. U podrumima će biti posluženo i nešto za pojesti .

Rok za završetak utrke je 9 sati znači svi natjecatelji bi do 19 sati trebali doći na cilj. Cilj utrke je na Izletištu „Orah“. Po završetku utrke biti će proglašeni najbolji „maratonci“ u nekoliko zanimljivih kategorija. Nakon toga biti će večera – vinski gulaš, pod šatorom na Izletištu „Orah“ i nastavak dobre zabave uz tamburaše!

 

Kotizacija za Vinski maraton Orahovica 2016.jpg

Pravila utrke Vinski maraton Orahovica 2016.pdf

Prijavnica-Vinski maraton Orahovica 2016.docx