Preddiplomski sveučilišni studij Fizioterapije upisan u Upisnik studijskih programa

Physio 008

Kako je i najavljivano preddiplomsku studij Fizioterapije, Medicinskog fakulteta u Osijeku započinje s radom od ove jeseni, odnosno od akademske godine 2016./2017. te je tako Orahovica postala grad koji nije više samo sinonim za turizam nego i za visoko obrazovanje, što je prijeko potrebno i svakako nužno kako za studente iz našeg kraja tako i za studente šireg područja.

Izvođenje nastave predviđeno je u trajanju od tri akademske godine, čijim završetkom se stječe 180 ECTS bodova. Upisna kvota je 30 redovnih studenata sukladno mogućnostima samog programa, omjera nastavnika i studenata, pokrivenošću nastave vlastitim kadrom ali i prostornim mogućnostima prema broju studenata.            

Nakon dobivanja potrebne dokumentacije i potvrde kako je studij upisan u Upisnik studijskih programa za isti možemo reći kako će biti kvalitetan i da je prijeko potreban u ovoj regiji, te da smo izuzetno ponosni što je Orahovica kao grad prepoznata i na sveučilišnoj karti.

Sve potrebne informacije o izvođenju nastave, upisnim kvotama i uvjetima upisa možete pronaći na web stranicama Medicinskog fakulteta u Osijeku kao i na www.postani-student.hr.

Za ovim studijskim programom iskazana je potreba na tržištu rada, te se nadamo kako će iznjedriti stručnjake u ovom području, te kako će budući studenti po završetku brzo pronaći posao. Svim budućim studentima želimo puno uspjeha u studiranju i nezaboravne studentske dane provedene u Orahovici.