Održana skupština Gradskog društva Crvenog križa Orahovica

CK Skupstina2015 12 29 004

U utorak, 29. prosinca 2015. godine, u prostorijama Društva s početkom u 18,00 sati, održana je redovna godišnja skupština Gradskog društva Crvenog križa, kojoj je nazočilo 14 od ukupno 19 članova Skupštine. Skupštini je nazočio i orahovački gradonačelnik Josip Nemec.

Nakon otvaranja skupštine i usvajanja dnevnog reda krenulo se na usvajanje Poslovnika o radu Skupštine. Predsjednik GDCK, gosp. Milan Pavlović, pročitao je program rada GDCK za 2016. godinu koji je jednoglasno prihvaćen.

Nakon njega financijski plan pročitao je ravnatelj GDCK Željko Kiš koji je naglasio da je velika pomoć društvu bila donacija iz Francuske zbog čega će sada društvo moći kupiti kombi vozilo za prijevoz putnika koje im je neophodno jer sa starim vozilo samo imaju problema i popravci su preskupi. O vozilu se još raspravljalo i u točci nakon financijskog plana gdje je jednoglasno prihvaćeno da će se ići u prikupljanje ponuda za vozilo. Sljedeća točka dnevnog reda bila je rasprava o odmaralištu u Omišu gdje je GDCK vlasnik 22% objekta, a koji je u zapuštenom i devastiranom stanju te je jednoglasno odlučeno da će se objekt prodati s čime se slažu i društva suvlasnici iz Našica i Donjeg Miholjca. Nakon rasprava predsjednik Društva uputio je zahvalu na financijskoj pomoći i podršci Gradu Orahovici te općinama Crnac, Zdenci i Čačinci, bez kojih realizacija svih aktivnosti u protekloj godini ne bi bila moguća. Na samome kraju, sve prisutne pozdravio je gradonačelnik Josip Nemec, pohvalivši izuzetne rezultate, aktivnosti i cjelokupan rad Društva. Gradonačelnik je istaknuo da će Grad nastaviti podupirati sve aktivnosti GDCK Orahovica te je posebnu zahvalu uputio ravnatelju GDCK, gosp. Željku Kišu na svim aktivnostima i radu s mladeži te svim nastupima za potrebe grada. (T.P.)

 

{gallery}SlikeGodina2015/Skupstina_GDCK-2015-12-29{/gallery}