Sve je spremno za Dječji festival “Djeca smo”

DjecjiFestPripreme2015 002

Sve je spremno za Dječji festival “Djeca smo” koji će se, u organizaciji Radio Orahovice i suorganizaciji grada Orahovice, održati u subotu i nedjelju,14. i 15. studenoga. Ovogodišnji festival, zbog obnove kino-dvorane, bit će održan u (grijanom) šatoru u centru Orahovice.

 Na prvoj festivalskoj večeri, u subotu, nastupit će 22-oje mladih pjevača, a deset najboljih imat će priliku svoje glazbeno umijeće pokazati u nedjelju. Organizatori su za sve sudionike finalne večeri osigurali vrijedne nagrade, posebno će biti nagrađen najuspješniji izvođač, kojeg izabere stručni žiri.

U nedjelju će u pauzi festivala nastupiti i zvijezda tamburaške glazbe i voditeljica emisije “Slavonsko veselje”, Cecilija, prošlogodišnja pobjednica festivala, Nives Maričić i najmlađa sekcija KUD-a Crkvari. Na polufinalnoj večeri nastupit će pjevačka sekcija uz pratnju tamburaša KUD-a Crkvari.

Ulaznice u pretprodaji zainteresirani mogu kupiti u prostorijama Radio Orahovice, po cijeni od pet kuna za subotnju festivalsku večer, i 10,00 kuna za nedjeljnu večer.

Festival će i u subotu i u nedjelju početi u 17,00 sati.

Pozivamo sve građane da dođu i podrže naše natjecatelje.

 

{gallery}SlikeGodina2015/DjecjiFestivalPripreme{/gallery}