Postavljen šator u centru grada gdje će se održati Dječji festival, Božićni sajam i doček Nove godine

postavljanjeSator2015 11 12 012

U centru grada Orahovice postavljen je šator gdje će se održati dječji festival „Djeca smo“ u organizaciji Radio Orahovice i suorganizaciji grada Orahovice, u subotu i nedjelju, 14. i 15. studenoga 2015. Zbog obnove kino-dvorane ovogodišnji festival bit će održan u (grijanom) šatoru.

Na prvoj festivalskoj večeri, u subotu, nastupit će 22-oje mladih pjevača, a deset najboljih imat će priliku svoje glazbeno umijeće pokazati u nedjelju. Organizatori su za sve sudionike finalne večeri osigurali vrijedne nagrade, posebno će biti nagrađen najuspješniji izvođač, kojeg izabere stručni žiri.

U nedjelju će u pauzi festivala nastupiti i zvijezda tamburaške glazbe i voditeljica emisije “Slavonsko veselje”, Cecilija, prošlogodišnja pobjednica festivala, Nives Maričić i najmlađa sekcija KUD-a Crkvari. Na polufinalnoj večeri nastupit će pjevačka sekcija uz pratnju tamburaša KUD-a Crkvari.

Ulaznice u pretprodaji zainteresirani mogu kupiti u prostorijama Radio Orahovice, po cijeni od pet kuna za subotnju festivalsku večer, i 10,00 kuna za nedjeljnu večer.

Festival će i u subotu i u nedjelju početi u 17,00 sati.

 

{gallery}SlikeGodina2015/PostavljanjeSator2015-11-12{/gallery}