Održan godišnji sastanak Stručne službe Gradskog društva Crvenog križa Osijek

gdck11 201500003

U petak, 06. studenog 2015. godine, u prostorijama Centra za edukaciju GDCK Osijek, održan je godišnji sastanak Stručne službe Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Centra društvenog poduzetništva d.o.o., kojem je prisustvovao i gradonačelnik Josip Nemec.

Na početku sastanka prisutne je pozdravio ravnatelj GDCK Osijek Marko Đukić, istaknuvši da je GDCK Osijek i Društvo Crvenog križa Osječko – baranjske županije registriralo tvrtku CDP d.o.o. za turizam i ugostiteljstvo čije je poslovanje usmjereno na društveno poduzetništvo, a rukovodi Turističkim naseljem „Merkur“ u Orahovici i Hostelom „Vila Mikica“ u Splitu. Također je istaknuo da se Turistički kompleks „Merkur“ sastoji od 62 smještajne jedinice sa 196 ležajeva, a u ponudi se nalazi i bazen, sauna, sala za rekreaciju, restoran, dvije radne učionice, dvije konferencijske sale te vanjski sportski tereni, a objekt će biti otvoren 01. siječnja 2016. godine. Prisutne je pozdravio i orahovački gradonačelnik Josip Nemec koji je svima prisutnima poželio srdačnu dobrodošlicu u Orahovicu i puno uspjeha u radu.

U nastavku sastanka predstavljena je nova web stranica CDP d.o.o. koja će biti puštena u rad idući tjedan te je analizirano dosadašnje poslovanje i realizacija programskih djelatnosti GDCK Osijek.

{gallery}SlikeGodina2015/Gdck11-2015{/gallery}