13 pjevača u velikom finalu dječjeg festivala ”Djeca smo” u Orahovici

DjecjiFest2015 Subota 161

U velikom šatoru u središtu Orahovice započeo je drugi povratnički dječji, glazbeni festival ”Djeca smo”. Festival je u organizaciji Radio Orahovice te suorganizaciji Grada Orahovice te uz pokroviteljstvo Virovitičko-podravska županije i Općine Zdenci, a sponzori su knjižara i papirnica ”Libra” te trgovine Color ”Mala moda”. Prva večer bila je polufinalna na kojoj je nastupio 21 natjecatelj iz Virovitičko-podravske i Osječko-baranjske županije.

Nakon svih izvedbi četveročlano povjerenstvo u sastavu predsjednik Branimir Medarić te članovi Josip Nemec, Alen Vilančić i Marin Milovac umjesto najavljenih 10, izabralo je 13 najboljih koji ulaze u veliko finale. Razlog je bio što je 13 natjecatelja imalo isti broj bodova pa će svi dobiti priliku u nedjeljnoj večeri velike završnice. 13 finalista su: Jelena Borovčak, Mia Zetić, trio Hana Jovanović, Nicole Zdjelarević i Sara Stojić, potom Tena Rukavina, Gabriela Stojčević

Matija Jurinović, Ana Hanich, Leonela Meljančić, Nina Tikvan, duet Matea Špalj i Eni Poljak, Ana Vuković, Matej Šorman i Andrea Samardžić. Polufinalnu večer uljepšali su tamburaški sastav i muška pjevačka skupina KUD-a Crkvari s nekoliko tamburaških hitova, a večer je završila zajedničkom izvedbom pjesme ”Sve poštivam, svoje uživam” KUD-ovaca iz Crkvara i svih natjecatelja. Velika završnica u nedjelju počet će u 17 sati, a na njoj će uz finaliste nastupiti i prošlogodišnja pobjednica festivala ”Djeca smo” Nives Maričić iz Čačinaca te Cecilija.

 

{gallery}SlikeGodina2015/DF2015-Subota{/gallery}