Rukometni klub ”Orahovica” održao redovnu, godišnju Skupštinu

RK Skupstina2015 008

Članovi rukometnog kluba ”Orahovica” održali su svoju redovnu, godišnju Skupštinu 26. rujna 2015. u nazočnosti orahovačkog gradonačelnika Josipa Nemeca , predsjednice ŽRK Orahovica Ljiljane Borić te članova kadetske i seniorske ekipe. U izvješću o radu, predsjednik kluba Samir Šahinović istaknuo je kako će orahovački muški rukomet ponovno imati stari sjaj:

-Imali su određenih problema u protekle dvije godine, no sada smo stabilizirali klub, nemamo nikakvih dugova i možemo mirno prema naprijed. Posložili smo Upravu kluba, imamo sjajnu struku i siguran sam da za ovaj klub dolaze samo lijepi dani. – rekao je između ostalog Šahinović. Trener seniorske i novopečeni trener kadetske momčadi Hrvoje Žunec, naglasio je kako je preuzeo momčad sredinom prošle sezone:

– Od trenera Gorana Hribara momčad sam preuzeo u sredini jesenske polusezone, a na kraju sezone smo zauzeli osmo mjesto. Imali smo velikih problema s ozljedama, nekompletnosti momčad i rezultat je na kraju zadovoljavajući. Tijekom ovoljetnih priprema odradili smo velik posao, okosnica momčadi je ostala, a pojačali smo se s čak osmoricom novih igrača iz Našica i Đurđenovca koji je prestao s natjecanjem. Sada imamo ekipu za sami vrh i siguran sam da ćemo to i ostvariti. Kadeti imaju odličnu podlogu i sada je važno da nastave s napornim radom, a cilj ih je okupiti u što većem broju. – rekao je Žunec. U nastavku Skupštine nakon izglasanih izvješća, potvrđen je i novi Statut kluba, a za likvidatora je izabran predsjednik kluba Samir Šahinović. U pozdravnoj riječi gostiju predsjednica ŽRK Orahovica Ljiljana Borić pozdravila je dobre rezultate poslovanja kluba te poželjela i daljnju uspješnu, međusobnu suradnju. Orahovački gradonačelnik Josip Nemec naglasio je kako je posebno sretan što visi puno mladeži oko orahovačkog rukometa:

-Drago mi je da je klub riješio sve svoje probleme i da ova djeca imaju normalne uvjete za rad i bavljenje sportom. Naravno da će Grad i Športska zajednica i dalje biti podrška radu ovome klubu kao i svim sportskim kolektivima u gradu. Isto tako, presretan sam kad čujem da će se seniorska momčad boriti za vrh jer je to odličan motiv za mlade igrače da ostanu uz sport. – riječi su gradonačelnika Nemeca. Nova sezone u 3. HRL, istok počinje već ovoga vikenda kada u Orahovicu dolazi RK Feniks iz Osijeka. (V.G.)

 

{gallery}SlikeGodina2015/RK-Skupstina2015{/gallery}