U subotu 11. srpnja održan memorijalni boćarski turnir Damira Hornunga

BocanjeDamirHornung2015 028

U organizaciji športske zajednice Grada Orahovice, Mjesnog odbora Doljani i Caffe bara Mustang održan je 11. memorijalni boćarski turnir Damira Hornunga gdje su se natjecali BK Dubrovnik, BK Fešk iz Feričanaca, BK Mala Velika iz Velike, BK Borovo iz Vukovara, BK Doljani 1, BK Dalmatinac iz Bukvika, ekipa HVIDR-a Orahovica, te ekipe Doljani 1 i Doljani 2.

Nazočnima se prvi obratio predsjednik boćarskog kluba Doljani Miroslav Matek koji se zahvalio svim ekipama na dolasku pogotovo Dubrovčanima koji su potegli iz daleka kako bi se pridružili sjećanju na poginulog hrvatskog viteza iz Orahovice i zamolio gradonačelnika Josipa Nemeca da se obrati nazočnima i otvori turnir.

– „drago mi je što ste se okupili baš ovdje na Trgu Damira Hornunga i cijenite to što je netko dao ono najviše što se može dati za Domovinu. Ne smijemo zaboraviti tu žrtvu i moramo uspomenu na takve ljude prenositi na mlađe naraštaje. Vama ovdje želim da se dobro provedete i puno uspjeha na ovom natjecanju. – nakon tih riječi gradonačelnik Nemec proglasio je turnir otvorenim.

Natjecanje se odvijalo po skupinama gdje su se u skupini A natjecali Dubrovčani, Doljani 2, BK Mala Velika i HVIDR-a Orahovica, dok su se u skupini B susreli Doljani 1, Feričanci, Bukvik i Vukovar.

Treće mjesto osvojila je ekipa BK Dolljani 1, drugo mjesto BK Dubrovnik i prvo BK Velika Mala iz Velike. (T.P)

 

{gallery}SlikeGodina2015/DoljaniBocanje07-2015{/gallery}