Održana redovna skupština Udruge vinara, vinogradara i voćara

VinariSkupstina2015 006

U petak, 19. lipnja 2015. godine, Udruga vinara vinogradara i voćara grada Orahovice održala je svoju redovnu godišnju skupštinu, a kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Josip Nemec. U izvješću o radu za proteklu godinu, predsjednica Blaženka Mozer, istaknula je niz aktivnosti udruge u protekloj godini i dijelu tekuće godine. Prva aktivnost udruge nakon Nove godine bila je proslava Sv. Vinka u Crkvarima. U protekloj godini održana su brojna stručna predavanja i stručne ekskurzije, ocjenjivanja vina i druženja s drugim vinarima, a sudjelovali su i u svim gradskim manifestacijama. Predsjednica je istaknula da je udruga postigla dosta rezultata na stručnom i rekreativnom području te se svima zahvalila na uloženom trudu.

Nakon izvješća o radu, financijsko izvješće iznio je blagajnik Udruge Antun Petrušić i poslije toga je ponovno predsjednica Udruge pročitala plan rada za 2015. godinu.

Po završetku skupštine sve prisutne pozdravio je gradonačelnik Josip Nemec koji je istaknuo da se nada da će se poboljšati suradnja udruge i grada. Gradonačelnik se zahvalio svim članovima udruge na podršci svim manifestacijama u gradu. Svima je poželio puno uspjeha u daljnjem radu te je naglasio da će Grad i dalje financijski pomagati udrugu. (T.P.)

 

{gallery}SlikeGodina2015/VinariSkupstina2015{/gallery}