U sklopu Dana grada održan 9. LAN Party

2015 05 02 DanGrada LAN011

U sklopu obilježavanja Dana grada Orahovice 2. svibnja 2015. godine udruga „INFOR“ organizirala je najveću igraonicu u Orahovici. Za animaciju i druženje mladih, a i onih zaigranih starijih sa početkom od 16 sati u prostorijama DVD Orahovica održano je 9. po redu natjecanje umreženih računala (LAN Party) udruge INFOR, uz podršku i pokroviteljstvo Grada Orahovice i sponzora Pin Trgovine Našice d.o.o.

Ove godine održano je natjecanje u igri Call of Duty 2, a sam LAN PARTY otvorio je gradonačelnik Josip Nemec, pohvalio dosadašnji rad udruge „INFOR“ u pogledu promicanja informatičke kulture i samoga grada Orahovice, te zaželio svim natjecateljima dobru zabavu uz poštenu i fer igru.

Natjecanje se odvijalo do kasnih večernjih sati, te je u izuzetno napetom finalu pobjedu odnijela ekipa „420“ iz Našica u sastavu: Tomislav Malvić, Matej Hajmiler i Luka Breskovac. Drugo mjesto pripalo je ekipi „Gotcoc“ iz Čačinaca u sastavu: Dejan Marinković, Marko Buzar i Denis Knežević, a treće mjesto osvojila je ekipa „Ensidia“ iz Orahovice u sastavu: Marko Jusup, Franko Straka i Matko Kreninger.

„LAN PARTY organiziramo već 9 godina za redom, te s pravom možemo reći kako smo jedina udruga u Slavoniji sa tako dugom tradicijom organiziranja ovakvog oblika natjecanja. Velik interes i posjećenost ovogodišnjeg LAN PARTY-a, dokaz su uspješnog rada udruge „INFOR“, te ćemo isto tako nastaviti i u budućnosti“ – izjavio je predsjednik udruge Kristijan Gogić.

 

{gallery}SlikeGodina2015/DanGrada2015/LAN-Party2015{/gallery}