U prepunom središnjem gradskom parku u Orahovici održan veliki koncert sjajne hrvatske pjevačice Jelene Rozge

2015 05 02 DanGrada JelenaRozga023

U prepunom središnjem gradskom parku u Orahovici održan veliki koncert sjajne hrvatske pjevačice Jelene Rozge

Pred oko 3000 ljudi u krcatom središnjem orahovačkom gradskom parku, a povodom Dana grada i blagdana Našašća svetog Križa, održan je sjajan velik koncert Jelene Rozge. Jele je došavši na orahovačku ljetnu pozornicu i na opće oduševljenje i vrisak 3000 grla,

na početku otpjevala Bižuteriju te zastala

– Pitate me zašto šutim, lipo mi je. Moram vas malo gledat. Hvala vam od srca što se došli u ovako velikom broju, hvala Orahovica, sjajni ste. – rekla je Jelena Rozga te dva i pol sata neumorno oduševljavala Orahovčane, ali i niz gostiju iz cijele Slavonije. Prije koncerta u još mirnom ambijentu, razgovarali smo s Jelenom Rozgom a o Orahovici i ponovno dolasku u srce slavonije rekla je:

– Ja obožavam pjevati u Slavoniji i voljela bih da se češće družimo. Evo, nisam gledala kalendar za ljeto, jer obično to tako bude da ja zadnja saznam gdje pjevam, ali nadam se da će još biti Slavonije u toj priči. Drago mi je da sam u Orahovici zapravo jedva čekam da počne koncert, evo mogu reći da pred svaki koncert imam jednu malu tremu, ali večeras je to posebno. Mislim da sam jako davno bila ovdje s Magazinom, ali evo danas su tu novi ljudi, nova djeca i drago mi je da ih je ovako puno došlo čuti moje pisme i onda i ta trema odmah nestane čim se popnem na scenu. – zaključila je Jelena Rozga i poručila svim svojim fanovima da će se u Orahovicu vrlo brzo ponovno vratiti. (V.G.)

 

{gallery}SlikeGodina2015/DanGrada2015/JelenaRozga2015{/gallery}