Antonio Kopš i udruga Unikat Virovitica pobjednici 5. ArsOr-a, sajma i revije nakita u Orahovici

2015 05 02 ArsOr028

Udruga P.A.U.K. Orahovica ponovno je u sklopu obilježavanja Dana grada Orahovice, a ove godine po jubilarni peti put organizirala Sajam i reviju nakita kućne radinosti ArsOr. Održani su holu školskog centra, a ove godine predstavili su se izlagači gotovo iz cijele Hrvatske i to iz Rijeke, Osijeka, Velikog Trgovišća, Požege, Virovitice, Orahovice te iz Beča

– U prijavi je bilo 20 izlagača, neki su nažalost morali odustati od dolaska, ali su poslali svoj nakit i mi smo itekako zadovoljni.

Naš osnovni cilj pri pokretanju projekta ArsOr je bio napraviti nešto novo za ovo područje i o d jednog malog sajma kakav je bio prvi, danas smo ponosni što možemo reći da smo u samom vrhu Hrvatske s ovom vrstom Sajma i revije, a dobili smo i međunarodni karakter. Moram se zahvaliti svim članovima udruge na ogromnom poslu i trudu koji su uložili te posebno djevojkama iz Srednje škole ”Stjepan Ivšić”, a koje su i naše članice, što su volonterski nosile reviju. Zahvala i Gradu Orahovici koji ovaj naš projekt svake godine podržava i donira nam dio financijskih sredstava. I dalje ćemo ustrajati u organizaciji ovoga sajma i revije jer po posjeti je vidljivo da su ljudi prepoznali naš trud i rad i moramo im se još većim radom odužiti. – rekao je predsjednik Udruge Pauk Mirko Kufner. Revija je ponovno bila sjajna, u istinskom glamuroznom stilu, manekenke su posao odradile iznimno profesionalno, a stručni žiri je proglasio najboljeg. Ove godine je to jedini muškarac među izlagačima na reviji, a riječ je o Antonio Kopš iz udruge Unikat Virovitica:

-Divno je biti među ovim ljudima, stvarno je fenomenalan osjećaj. Ja sam za ArsOr zapravo prvi puta izradio nakit u životu jer se inače bavim izradom dream catchera i dream light lampi. Ovo je nešto potpuno novo za mene i vjerujem da ću u tom tonu i nastaviti, a na ArsOr se sigurno ponovno vraćam. – zaključio je Antonio Kopš. Udruga PAUK još se jednom pokazala kao vrhunski organizator, a sajam i revija ArsOr potvrdio da pripada u sami vrh Hrvatske ovoga tipa, pa možda već postao i najkvalitetniji u državi. (V.G.)

 

{gallery}SlikeGodina2015/DanGrada2015/ArsOr2015{/gallery}