Zdenko Minarik novi – stari predsjednik USPDR „Orao“ Orahovica – Našice

orao03 201500005

U subotu, 07. ožujka 2015. godine, Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata „Orao“ Orahovica – Našice održala je izbornu skupštinu kojoj je prisustvovao i orahovački gradonačelnik i član udruge, Josip Nemec.

Nakon usklađivanja Statuta udruge sa Zakonom o udrugama, razriješena su sva dotadašnja tijela udruge te je izabrano novo predsjedništvo udruge. Zdenko Minarik dobio je novi četverogodišnji mandat na čelu USPDR „Orao“ Orahovica – Našice, za dopredsjednike su izabrani Damir Čorluka i Davor Solić, a za tajnika Ante Bajić. Također su izabrani članovi Glavnog odbora, Nadzorne komisije i Suda časti, a sukladno novom Zakonu o udrugama izabran je i likvidator udruge.

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata „Orao“ Orahovica – Našice osnovana je 2007. godine u Orahovici s ciljem okupljanja na jednom mjestu svih pripadnika Specijalnih jedinica policije te pružanja pomoći najugroženijim članovima udruge i očuvanja vrijednosti i istine o Domovinskom ratu. Članovi udruge „Orao“ Orahovica – Našice svi su ratni specijalci MUP – a RH, bivši pričuvni i aktivni djelatnici, kao i pripadnici drugih ustrojstvenih oblika Specijalne policije MUP – a RH iz Domovinskog rata. (T. Petrović)

{gallery}SlikeGodina2015/Orao03-2015{/gallery}