Orahovački duhovi održali skupštinu

duhovi03 201500003

U subotu, 21. ožujka 2015. godine, Orahovački duhovi održali su 7. redovnu godišnju izvještajnu skupštinu, kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Josip Nemec.

O radu Duhova u protekloj godini prisutne je izvijestio predsjednik Miroslav Radaković, istaknuvši da su se najviše posvetili humanitarnom radu. U nekoliko navrata darivali su krv, organizirali su 7. po redu „Navijačko srce“, akciju kojom su omogućili školsku prehranu socijalno ugroženim učenicima osnovne škole te su se trudili što više sudjelovati u aktivnostima lokalne zajednice i udruga s područja grada. Duhovi su također, u skladu sa svojim mogućnostima, donirali sredstva za pomoć osobama na poplavljenim područjima, a sudjelovali su i na memorijalnoj utrci Kokoćak – Orahovica. Predsjednik je zahvalio svim donatorima koji su podržali rad Orahovačkih duhova, s posebnu zahvalu uputio je Gradu Orahovica.

Orahovački duhovi i u 2015. godini nastavit će se baviti humanitarnim radom, sudjelovati u manifestacijama u gradu te će nastojati udrugu podići na jedan viši nivo kako bi mogli biti od pomoći na području grada.

Gradonačelnik Josip Nemec pohvalio je humanost Duhova, koji su prepoznali teškoće u kojima se nalaze njihovi sugrađani, jer svi tvrde da su djeca naše najveće blago, a Duhovi su to potvrdili svojim djelima. Također je istaknuo da će Grad nastaviti pratiti rad udruge te izrazio nadu da će se dobra suradnja nastaviti i dalje. Gradonačelnik je Duhovima poželio puno sreće u daljnjem radu i da im se ostvare svi planovi. (T. Petrović)

{gallery}SlikeGodina2015/duhovi03-2015{/gallery}