Održana skupština Dijabetičke udruge „Zdravlje“

dujmic03 201500003

U subotu, 14. ožujka 2015. godine, održana je redovna izvještajna skupština Dijabetičke udruge „Zdravlje“, kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Josip Nemec.

Izvješće o radu udruge prezentirao je predsjednik, Stjepan Dujmić, istaknuvši da je u protekloj godini održano 12 sjednica Izvršnog odbora na kojim se raspravljalo o problemima i zadacima članova udruge. Članovi udruge u protekloj godini vršili su i akciju kontrole šećera u krvi i krvnog tlaka, kojoj se odazvalo 899 građana, za Dan grada sugrađane su na izletištu Orah počastili grahom, a organizirana su i druženja članova udruge te izlet na Višnjicu. Predsjednik je zahvalio Gradu Orahovici, općinama Čačinci, Crnac i Zdenci te mnogim donatorima koji su pomogli rad udruge, a zahvalio je i udrugama umirovljenika iz Orahovice i Čačinaca na dobroj suradnji.

Predsjednik je predstavio i program rada udruge za 2015. godinu, koji se sastoji od sastanaka Izvršnog odbora jednom mjesečno, vršenja kontrole šećera u krvi i krvnog tlaka sugrađanima i članovima udruge, organiziranja druženja članova udruge te sudjelovanja u svim aktivnostima Grada u skladu s mogućnostima.

Sve prisutne pozdravio je gradonačelnik Josip Nemec, pohvalivši rad udruge uz zahvalu na sudjelovanju u gradskim aktivnostima. Gradonačelnik je članovima udruge poželio da ostvare sve svoje planove uz što manje šećera, a više druženja. (T. Petrović)

{gallery}SlikeGodina2015/Zdravlje03-2015{/gallery}