Izaslanstvo Grada Orahovice i ove godine na Vinofestu

VrsacVinofest03 2015 013

Nakon što je prošle godine ostvaren prvi kontakt sa vršačkim vinogorjem, izaslanstvo Grada Orahovice, Turistička zajednica grada, PP Orahovica i LAG Papuk i ove su godine bili dio jubilarnog 10. festivala Vinofest 2015. u Vršcu, 20. i 21. ožujka 2015. godine.

Tom prilikom Turistička zajednica predstavila je cjelokupnu, raznovrsnu ponudu našeg grada, PP Orahovica ponudilo je svoja najbolja vina na degustaciju, dok se LAG Papuk predstavio promidžbenim materijalima. Na ovogodišnjem Vinofestu predstavilo se oko 60 izlagača, a ocijenjeno je 62 bijela vina, 67 crvenih vina i 12 specijalnih vina. U okviru sajma vina održana je i godišnja skupština vinskih redova Srbije, ali i različite radionice za vinare i ljubitelje vina.

Domaćini iz Vršca toplo su dočekali izaslanstvo Grada Orahovice pruživši im svu potrebnu potporu za vrijeme boravka u Vršcu, kao i u organizaciji prilikom predstavljanja na sajmu. Također su predstavnike Grada Orahovice upoznali sa kulturnim i tradicijskim značajkama Vršca. (T. Petrović)

 

{gallery}SlikeGodina2015/VrsacVinoFest03-2015{/gallery}