Dan otvorenih vrata visoke škole virovitica „znanje nadohvat ruke“

logo web

U želji da svim zainteresiranim kandidatima u izravnom kontaktu pružimo detaljne informacije vezane uz studiranje na Visokoj školi Virovitica, pozivamo Vas na Dan otvorenih vrata koji će se održati u četvrtak 19. ožujka 2015. godine u 10:00 sati u svečanoj dvorani „Viro“ Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, Matije Gupca 78. Naša je želja buduće studente, roditelje, poslodavce i širu javnost upoznati s radom Visoke škole Virovitica te ih detaljno informirati o studijskim programima i pratećim sadržajima koje Visoka škola pruža.

Uz detaljne informacije o upisima, uvjetima studiranja, programima stipendiranja i programima međunarodne razmjene studenata, posjetitelji će imati prigodu upoznati se sa studentima i profesorima Visoke škole, razgledati prostor Visoke škole i Studentskog restorana te dobiti ostale informacije o radu Studentskog zbora i Studentske sportske udruge.

 

Radujemo se vašem dolasku!

 

Program Dana otvorenih vrata Visoke škole Virovitica

 

10:00 Uvodno obraćanje Dekanice Dekanica doc.dr.sc. Vesna Bedeković
10:05 Promo film  
10:20

Predstavljanje studijskog programa Informatički

menadžment

Pročelnica Odjela za ekonomiju Zrinka Blažević, mag.oec., univ.spec.oec., pred.
10:30 Predstavljanje studijskog programa Poduzetništvo usluga Voditelj Centra za upravljanje kvalitetom Josip Britvić, univ.spec.oec., pred.
10:40 Predstavljanje studijskog programa Menadžment ruralnog turizma Pročelnica Odjela za turizam Irena Bosnić, mag.oec., pred.
10:50 Predstavljanje projekta ERASMUS+ i programi stipendiranja Voditeljica Studentske referade Marija Klipa, dipl.iur.
11:00 Studentski zbor i Studentska sportska udruga Predsjednik Studentskog zbora Dominik Kadežabek, Predsjednik Studentske sportske udruge Jurica Kiris
11:10 Alumni Predsjednica Udruge ALUMNI diplomiranih studenata Visoke škole Virovitica Željka Kadlec, struc.spec.oec.
11:20 Organizirani obilazak prostora Visoke škole i Studentskog restorana „Škola“

Dejan Tubić, univ. spec. oec.

Božidar Jaković, mag. oec.