Uspješna radna godina za Društvo prijatelja Hajduka Orahovica

hajdukovci01 2015 005

U subotu, 31. siječnja 2015. godine., održana je 6. izvještajna skupština Društva prijatelja Hajduka Orahovica, kojoj je nazočilo 20 članova Skupštine, prijatelji Hajduka iz Požege i Đakova, Stipe Zubak, prvi predsjednik Društva predsjednika Hajduka u Orahovici ’69. godine i orahovački gradonačelnik Josip Nemec.

Izvješće o radu udruge za razdoblje od 01.02.2014. do 31.01.2015. godine podnio je predsjednik, Tonino Rađenović. Godina iza nas za Društvo prijatelja Hajduka bila je uspješna. Učlanili su 63 nova člana, 4 više nego 2013. godine te su pokazali veliko srce nastavivši sa humanitarnim djelatnostima. Posjećivali su utakmice voljenog kluba, sudjelovali su na požeškoj čobanijadi, fišijadi u Orahovici te su organizirali 1. Hajdučke susrete – spoj gastronomije, zabave i druženja na kojima je sudjelovalo u 8 Društava iz Slavonije.

Predsjednik je uputio zahvalu brojnim donatorima i Gradu Orahovici na potpori u protekloj godini te je iznio plan rada za 2015. godini, istaknuvši da će Društvo nastaviti humanitarno djelovati, nastavit će održavati svoj Internet portal, sudjelovati na kulinarskim manifestacijama u Orahovici i okolici te će odlaziti na utakmice diljem Hrvatske i inozemstva. Dosadašnji član Predsjedništva Zoran Putniković, podnio je ostavku iz osobnih razloga te je za novog člana izabran Marijan Škripač.

Nakon usvajanja svih izvješća, gradonačelnik je pohvalio rad udruge, posebno pohvalivši organizaciju 1. Hajdučkih susreta i Badnjeg doručka. Istaknuo je da će Grad i dalje nastaviti pratiti rad udruge te je pozvao sve članove da nastave pratiti događanja u gradu. Gradonačelnik je prijateljima hajduka poželio da osvoje prvenstvo te im je poželio puno uspjeha u daljnjem radu. (T. Petrović)

{gallery}SlikeGodina2015/Hajdukovci01-2015{/gallery}