Uspješna godina iza ŠRK „Šaran“ Orahovica

SRK Saran2015 008

U nedjelju, 08. veljače 2015. godine, održana je redovna izvještajna godišnja skupština ŠRK „Šaran“ Orahovica, kojoj je nazočilo 16 od 23 člana i gradonačelnik Josip Nemec.

Izvješće o radu športsko ribolovnog kluba podnio je predsjednik Stanislav Sikora istaknuvši velik broj odrađenih radnih akcija te zadovoljstvo odazivom članova na iste. Predsjednik je govorio i o velikom broju natjecanja na kojima su sudjelovali članovi ŠRK, a na kojima su ostvarili odlične rezultate, što je znak da se s mladim članovima jako dobro radi. Posebno je istaknuo rezultate kadetkinja, koje su na završnici Kupa Hrvatske u Vinkovcima osvojile 9. mjesto te juniori koji su na završnici Kupa Hrvatske u Belom Manastiru osvojili odlično 5. mjesto.


U protekloj godini, u suradnji sa Zajednicom ribolovnih udruga, izvršeno je poribljavanje zbog velike štete koju vidra radi na orahovačkim ribnjacima. Predsjednik je pohvalio sve članove kluba, posebno kadetkinje i juniore, a uputio je zahvalu Gradu Orahovici na potpori te gosp. Siniši Rađenoviću i gosp. Daliboru Fofonjki na nesebičnim donacijama.

Predsjednik je iznio i plan rada za 2015. godinu, istaknuvši da se osnovni ciljevi rada ŠRK „Šaran“ temelje na provođenju sportske etike i aktivnosti u interesu zaštite prirode i njegovanju međuljudskih odnosa. Članovi ŠRK i u 2015. godini radit će na unaprjeđenju sportskog ribolova, maksimalnom angažiranju članova kluba na zaštiti vode i tla te će organizirati i provoditi mnogobrojna natjecanja u sportskom ribolovu.

Nakon što su iznesena i usvojena sva izvješća, prisutnima se obratio gradonačelnik Josip Nemec, koji je pohvalio rad kluba i ostvarene odlične rezultate, posebno pohvalivši napor i trud koji ulažu u mlađe generacije. Također je zahvalio članovima ŠRK na podršci aktivnostima u gradu te je izrazio nadu u nastavak dobre suradnje kluba i grada. Gradonačelnik je svima poželio puno sreće i uspjeha u daljnjem radu. Bistro! (T. Petrović)

 

{gallery}SlikeGodina2015/SRK-SaranSkupstina2015{/gallery}