Održana godišnja skupština Ženskog rukometnog kluba Orahovica

ZRK Skupstina2015 02 05 001

U četvrtak, 05. veljače 2015. godine, održana je redovna godišnja izvještajna skupština Ženskog rukometnog kluba Orahovica, kojoj je nazočio i gradonačelnik Josip Nemec.

Nakon otvaranja skupštine i izbora radnih tijela, predsjednica ŽRK Orahovica, Ljiljana Borić, podnijela je izvješće o radu kluba za proteklo razdoblje, istaknuvši da je na čelu kluba od 24. srpnja 2014. godine.

Predsjednica je istaknula da u klubu treniraju 4 uzrasta, ali 3 se natječu te su na kraju sezone 2013/2014. zauzele 7. mjesto, a trenutno su na 8. mjestu od 10 ekipa koje se natječu. U klubu je trenutno 70 djevojaka i djevojčica koje treniraju, a klub ukupno broji 83 člana. Predsjednica Borić je također napomenula da su treneri tijekom proteklog razdoblja redovno odlazili na seminare te su redovno održavani sastanci Uprave. Vrijedno je istaknuti da su upravo iz redova ŽRK Orahovica za 2014. godinu proglašene dvije najbolje sportašice u gradu. Predsjednica je zahvalila gradonačelniku i Gradu Orahovici na potpori i pomoći te svim donatorima bez kojih rad kluba ne bi bio moguć.

Izvješće o radu za proteklo razdoblje iznijeli su i treneri, Adrijana Rukavina i Damir Knežić, koji su izrazili svoje zadovoljstvo proteklom natjecateljskom sezonom te su zahvalili roditeljima koji im pomažu u radu. Nakon usvajanja izvješća, članovi Skupštine usvojili su i program rada kluba i ekipa za 2015. godinu.

Riječi podrške članovima ŽRK Orahovica uputio je gradonačelnik Josip Nemec, pohvalivši njihov rad rekavši da su jedna od boljih športskih udruga u gradu. Gradonačelnik je članovima ŽRK poželio uspješan rad i uspješan nastavak natjecateljske sezone. (T. Petrović)

{gallery}SlikeGodina2015/ZRK-Skupstina2015{/gallery}