Mjesni odbor Doljani održao redovnu skupštinu

Doljani02 201500002

U srijedu, 11. veljače 2015. godine, u prostorijama društvenog doma u Doljanima, održana je redovna godišnja skupština Mjesnog odbora Doljani, kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Josip Nemec.

Izvješće o radu Mjesnog odbora iznio je predsjednik, Zvonko Borda, istaknuvši sudjelovanje na manifestacijama u organizaciji Grada Orahovice i Turističke zajednice, kupovinu inventara za opremanje doma (2 stola i 10 stolica), te sudjelovanje u organizaciji memorijalnog turnira Damir Hornung i Navijačko srce.
Osim što se radilo na uređenju poljskih putova i rješavanju problematike izgradnje staze u Dalmatinskoj ulici, dva člana MO Doljani sudjelovali su na predavanjima LAG – a u vezi pisanja projekata za EU fondove, a ono što posebno treba naglasiti da je ovaj saziv Mjesnog odbora u 2014. godini podmirio sva dugovanja prošlog saziva.

Predsjednik Borda iznio je i plan rada za 2015. godinu koji sadrži održavanje doma, sportskih terena, uređenje parka, inicijativu prema Gradu za rješavanje problema nogostupa u ulici A. Starčevića te sudjelovanje na manifestacijama u gradu.

Nakon usvajanja svih izvješća, prisutne je pozdravio gradonačelnik Josip Nemec, izrazivši zadovoljstvo rješavanjem duga iz prošlog saziva te je zahvalio predsjedniku Bordi na pokrenutoj inicijativi među građanima za rješavanje staze u Dalmatinskoj ulici. Gradonačelnik je članovima MO Doljani poželio puno sreće i uspjeha u daljnjem radu. (T. Petrović)

 

{gallery}SlikeGodina2015/Modoljani02-2015{/gallery}