Dalibor Fofonjka novi predsjednik NK Papuka

papuk02 201500004

U subotu, 14. veljače 2015. godine, u prostorijama NK Papuka, održana je redovna godišnja, ali i izvanredna izborna skupština NK Papuka, kojoj je prisustvovalo 17 od 30 članova skupštine te gosti Gojko Babić, predstavnik nogometnih sudaca, Ivica Podboj, predsjednik Gradskog vijeća i gradonačelnik Josip Nemec.

Izvješće o radu kluba podnio je dopredsjednik, Vlado Karakaš, istaknuvši da se NK Papuk 3. sezonu natječe u županijskoj ligi. Također je istaknuo da je klub u jesenskom dijelu sezone zauzeo prvo mjesto te je u protekloj godini osnovana i veteranska sekcija.

Nakon podnošenja financijskog izvješća i izvješća Nadzornog odbora te usklađivanja Statuta kluba sa Zakonom o udrugama, razriješeno je dosadašnje rukovodstvo kluba. Naime, dosadašnji predsjednik, Stjepan Dujmić, podnio je ostavku na mjesto predsjednika iz osobnih razloga te je, nakon poduže rasprave, za novog predsjednika izabran Dalibor Fofonjka, dosadašnji sportski direktor kluba. U Upravni odbor NK Papuka imenovani su Alan Grgić, Vlado Karakaš, Dalibor Fofonjka, Mirko Miloloža, Predrag Egner, Darko Mađaš, Miroslav Jockov, Edin Šahinović, Zvonko Varga, Darko Krsnik i Đuro Živković. S obzirom da se klub nalazi u nepovoljnoj situaciji, kako s organizacijske, tako i sa financijske strane, članovi Upravnog odbora imat će puno posla s uvođenjem reda u klubu i traženjem sponzora kako bi klub što bolje funkcionirao i ostvario što bolje rezultate.

Novoizabranom predsjedniku i članovima Upravnog odbora čestitku je uputio gradonačelnik Josip Nemec, napomenuvši da će Grad pomoći koliko god bude mogao te je svim članovima kluba poželio puno sreće i uspjeha u daljnjem radu. (T. Petrović)

 

{gallery}SlikeGodina2015/Nkpapuk02-2015{/gallery}