U Orahovici ispraćena Stara i dočekana Nova godina

DocekNove2015 005

Već tradicionalno, Grad Orahovica i Turistička zajednica grada Orahovice svojim su stanovnicima i posjetiteljima organizirali novogodišnji doček uz bogat glazbeni program kao sjajnu alternativu za koju ne treba izdvojiti puno novaca, a jamči dobru zabavu. Nekoliko stotina orahovčana i njihovih gostiju, usprkos niskim temperaturama, okupilo se u grijanom šatoru u centru grada gdje su uz čelne ljude grada Orahovice dočekali Novu godinu.

 

Točno u ponoć veličanstven vatromet označio je ulazak u novu godinu, a nekoliko minuta iza ponoći, čestitku građanima Orahovice i njihovim gostima uputio je gradonačelnik Josip Nemec, zaželivši im puno sreće, zdravlja i blagostanja u 2015. godini. U novogodišnjoj noći izvučeni su i brojevi novogodišnje tombole. Dobitnici svoje nagrade mogu preuzeti svakim radnim danom u vremenu od 7 do 15 sati u prostorijama Gradske uprave. (T. Petrović)

 

IZVUČENI BROJEVI NOVOGODIŠNJE TOMBOLE

 

  1. Skuter——————— 281
  2. LCD TV——————– 269
  3. Glazbena linija———— 688
  4. Digitalni fotoaparat——- 749
  5. Umjetnička slika———- 984

 

Kako je bilo na doočeku 2015. osim u galeriji fotografija možete vidjeti u “Video galeriji” i na našem YouTube kanalu na poveznici:

Orahovica – Doček Nove 2015. godine video

 

{gallery}SlikeGodina2015/DocekNove2015{/gallery}