Održana godišnja izvještajna skupština Mjesnog odbora Duzluk

duzluk01 2015 001

U subotu, 24. siječnja 2015. godine, održana je redovna godišnja izvještajna skupština Mjesnog odbora Duzluk, kojoj je nazočio i gradonačelnik Josip Nemec. Predsjednik MO Duzluk, Miroslav Bosanac, podnio je Financijsko izvješće i Izvješće o radu za prošlu godinu.
Aktivnosti Mjesnog odbora u prošloj godini sastojale su se od održavanja doma i kuće oproštaja, održavanje i košenje groblja i dječjeg igrališta, sudjelovanja na malonogometnom turniru u sklopu Orahovačkog proljeća i sudjelovanja na memorijalnoj utrci Kokoćak – Orahovica. Također su darivali svoje najmlađe sumještane za Božić te su donirali 1.000,00 kn sumještaninu kojem je nedavno u požaru izgorjela kuća. Predsjednik je predstavio i plan rada Mjesnog odbora za tekuću godinu, koji osim redovnih aktivnosti, sadrži i sanaciju kanala u Topličkoj ulici.

Nakon što su jednoglasno usvojena sva izvješća, sve prisutne pozdravio je gradonačelnik, istaknuvši da su članovi MO Duzluk korektno odradili sve planirane aktivnosti te je pohvalio gestu pomoći sugrađaninu. Gradonačelnik je članovima MO poželio puno uspjeha u daljnjem radu, da se nastave truditi ostvariti što veći dio zacrtanog plana i da i dalje budu na usluzi svojim sugrađanima.(T. Petrović)