Održan tradicionalni gradonačelnikov domjenak

Domjenak2015 061

Poštujući dugogodišnju tradiciju, po isteku još jedne kalendarske i poslovne godine, u petak, 16. siječnja 2015. godine, gradonačelnik Josip Nemec, upriličio je prigodni domjenak za predstavnike gospodarskog, političkog, društvenog, vjerskog i kulturnog života kako bi im se zahvalio na suradnji, ali i odao priznanje što su svojim radom i trudom doprinijeli da Orahovica bude grad koji vodi brigu o svojim građanima. Ovom druženju nazočio je velik broj uglednika, među kojima su bili saborski zastupnik Josip Đakić, župan VPŽ Tomislav Tolušić, predsjednik općine Bačka Topola Kislinder Gábor, predsjednik Skupštine općine Bačka Topola Edvin Plohl, sudac Ustavnog suda RH Mato Arlović i generalna konzulica RH u Pečuhu Vesna Haluga.

Mnogobrojne goste na početku pozdravio je gradonačelnik Josip Nemec zahvalivši svim gostima na dolasku te uspješnoj suradnji i podršci tijekom 2014. godine. Gradonačelnik je svima poželio uspješnu poslovnu godinu koja je pred nama izrazivši nadu u konstruktivniju i kvalitetniju suradnju sa svim subjektima privatnog i javnog sektora u gradu, a na dobrobit zajednice i svih građana. Nazočnima se obratila i generalna konzulica RH u Pečuhu Vesna Haluga, izrazivši zadovoljstvo prijemom u Orahovici i izrazivši zadovoljstvo prezentiranim informacijama.

Tradicionalni gradonačelnikov domjenak, osim za druženje, bio je prigoda i za rezimiranje godine koja je iza nas. Premda je prošla godina bila teška, ipak nije sve bilo tako crno kako se očekivalo. Mnogo se radilo i napravilo, a što ne bi bilo moguće bez angažmana svih koji su na bilo koji način nositelji rada i života grada.(T. Petrović)

 

 

{gallery}SlikeGodina2015/Domjenak2015{/gallery}