Boris Broš novi predsjednik NK DOŠK – a

došk01 2015 007

U nedjelju, 18. siječnja 2015. godine, u prostorijama NK DOŠK – a, održana je izvanredna izborna skupština kluba, kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Josip Nemec.

Nakon usvajanja financijskog izvješća za 2014. godinu, trener, Slavko Bišćan, podsjetio je na sportske rezultate i sve učinjeno kako bi mogli kvalitetno ispuniti i odraditi svoje sportske obaveze. Također je iznio i probleme s kojima se neprestano suočavaju, među kojima je najviše istaknuo izostanak podrške Mjesnog odbora. Igračima i novoj Upravi poželio je puno sreće u proljetnom dijelu natjecanja te je pozvao sve da se više uključe u rad kluba.

Zbog osobnih razloga dosadašnji predsjednik NK DOŠK – a Martin Kužić podnio je ostavku te su izabrani novi članovi Upravnog i Nadzornog odbora kluba. Za predsjednika Upravnog odbora izabran je Boris Broš, za dopredsjednika Matko Čepek, za tajnika Anto Grbić, Za blagajnika Matija Čačinović, a za ostale članove izabrani su Mirko Čepek, Željko Fabšić, Mario Gubeljak, Mario Muha i Hrvoje Jakić. U Nadzorni odbor imenovani su Stjepan Brož, Ivica Brabec i Branko Čačinović. Članovi Skupštine uputili su zahvalu dosadašnjem predsjedniku kluba, Martinu Kužiću na uloženom trudu i radu za dobrobit kluba.

Novoizabranoj Upravi NK DOŠK – a čestitao je gradonačelnik Josip Nemec napomenuvši da na potporu Grada uvijek mogu računati, iako su sredstva ograničena. Gradonačelnik je istaknuo da je važno da klub opstane, jer se kroz sport najbolje odgajaju mladi te je pohvalio pozitivno poslovanje kluba u protekloj godini. Također je napomenuo da je nužno potaknuti suradnju sa Mjesnom odborom, jer se samo slogom i zajedništvom pojedini problemi mogu riješiti.(T. Petrović)

{gallery}SlikeGodina2015/Nkdosk01-2015{/gallery}