Doživite blagdansku čaroliju u Orahovici

Kako bi i ove godine dani uoči Božića bili najljepši u godini, Grad Orahovica, Turistička zajednica grada i LAG Papuk za svoje sugrađane i sve posjetitelje pripremaju niz blagdanskih iznenađenja. Pravi blagdanski ugođaj u Orahovici, prigodne božićne poklone, šarene ukrase, božićni nakit i suvenire ponudit će obrtnici i udruge u petak i subotu, 19. i 20. prosinca 2014. godine u šatoru u centru grada, gdje će biti postavljen Božićni sajam.

 

Osim u lijepom adventskom ugođaju i bogatoj ponudi božićnih poklona, tradicionalnim proizvodima i rukotvorinama, svi posjetitelji moći će

uživati u bogatom zabavnom programu u kojem sudjeluje Puhački orkestar DVD – a Orahovica, Glazbena škola, KUD – ovi Orahovica, Crkvari i Zdenci te Red vitezova Ružice grada. Također, u sklopu Božićnog sajma LAG Papuk organizira za petak, 19. prosinca 2014., u prostorijama Velike gradske vijećnice organizira prezentaciju Programa ruralnog razvoja 2014. – 2020., a u subotu, 20. prosinca 2014. održat će se predavanje na temu Zakona o Udrugama i Zakona o financijskom poslovanju neprofitnih organizacija.

 

Radno vrijeme sajma je od 08,00 do 21,00 sati, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan. Pozivamo sve vas koji volite onaj topli osjećaj blagdana da posjetite centar grada 19. i 20. prosinca 2014. godine i obiđete Božićni sajam, možda među ponuđenim proizvodima pronađete i savršen poklon za svoje najdraže. (T. Petrović)