Božićna bajka na orahovački način

Božić nam polako kuca na vrata. Svima nama na umu je obiteljsko zajedništvo, blagostanje na blagdanskim stolovima, sreća i mir božićne noći. Svjesni da mnogi sugrađani u ovim danima imaju na umu probleme o kojima ovisi njihova egzistencija, članovi Savjeta mladih grada Orahovice, u suradnji sa Mladeži HDZ – a, i ove godine povodom božićnih blagdana organiziraju humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za obitelji slabijeg imovinskog stanja na području grada Orahovice. Prikupljanje donacija održat će se u subotu i nedjelju, 13. i 14. prosinca 2014. godine u centru grada, a prikupljat će se prehrambeni i higijenski proizvodi, igračke, slatkiši, školski pribor… Ovu hvale vrijednu humanitarnu akciju podržao je i Grad Orahovica donacijom u iznosu od 5.000,00 kn, koje će se utrošiti na kupovinu namirnica.

 

Organizatori su zamolili sve koji su u mogućnosti da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji, jer naš mali doprinos može puno značiti onima kojima je to najpotrebnije. „Nije važno koliko dajete, nego da je od srca pa makar to bila i sitnica“ – poručili su.

 

Dragi sugrađani, nadamo se da ćete otvorena srca pomoći onima kojima je ovog Božića potrebna vaša pomoć i da ćete se odazvati nastojanjima Savjeta mladih i Mladeži HDZ – a da svojim sugrađanima osiguraju sretan i dostojanstven Božić. Sve vas pozivamo da zajedno pokažemo božićni duh i ujedinjenost u pomoći onima koji su manje sretni, a koji još uvijek vjeruju u ljudsku dobrotu i pomoć. (T. Petrović)