Tri dana do dječjeg festivala „Djeca smo“

Nakon gotovo dvadeset godina, Radio Orahovica, u suorganizaciji s Gradom Orahovica i Turističkom zajednicom grada te pod generalnim pokroviteljstvom Virovitičko-podravske županije ponovno pokreće dječji festival „Djeca smo“.

Festival će biti održan u nedjelju 16. studenog s početkom u 18:00 sati u prostoru bivše Kino dvorane u Orahovici i okupit će male pjevače Virovitičko-podravske, Osječko-baranjske i Požeško –slavonske županije. U protekla dva mjeseca užurbano se radilo kako bi sve bilo spremno za festivalsku večer: dogovoreni su pokrovitelji i sponzori, band, renovirana pozornica kino dvorane i odrađena prva proba s naših 26 mladih natjecatelja.

Od samog početka interes za festival je izrazito velik pa je tako zbog velikog broja zainteresirane djece ranije prekinuta prijava za sudjelovanje na festivalu, također su nakon samo dva dana od puštanja u prodaju sve ulaznice rasprodane.

Uz 26 natjecatelja za zabavni dio večeri pobrinut će se Red vitezova Ružice grada, KUD Crkvari, Cecilija i Igor Delač. Sve natjecatelje pratiti će Aura band. (A. Z.)