Dva dana do dječjeg festivala „Djeca smo“

U nedjelju 16.studenog održati će se dječji festival „Djeca smo“ koji je nakon gotovo 20godina pokrenut u organizaciji Radio Orahovice, suorganizaciji Grada Orahovice i Turističke zajednice grada te pod generalnim pokroviteljstvom Virovitičko-podravske županije.

Festival će biti održan u nedjelju 16. studenog s početkom u 18:00 sati u prostoru bivše Kino dvorane u Orahovici i okupit će male pjevače Virovitičko-podravske, Osječko-baranjske i Požeško –slavonske županije uz pratnju Aura banda. U protekla dva mjeseca užurbano se radilo kako bi sve bilo spremno za festivalsku večer: dogovoreni su pokrovitelji i sponzori, band, renovirana pozornica kino dvorane.

Od samog početka interes za festival je izrazito velik pa je tako zbog velikog broja zainteresirane djece ranije prekinuta prijava za sudjelovanje na festivalu, također su nakon samo dva dana od puštanja u prodaju sve ulaznice rasprodane.

Nakon jučer održane prve generalne probe možemo zaključiti da je pred nama jako zanimljiva večer jer svi mladi natjecatelji uz veliki talent imaju i veliku želju za pobjedom.(A.Z.)