Djecu će i ove godine razveseliti njihov omiljeni svetac

U organizaciji udruge žena „Hrvatske sokolice“, suorganizaciji Savjeta mladih grada Orahovice te pod pokroviteljstvom Grada Orahovice, dan uoči spomendana Svetog Nikole,  05. prosinca 2014. godine, u prostorima bivše Kino dvorane, biti će održana tradicionalna podjela poklona orahovačkim mališanima. Mnogi mališani tada će se po prvi puta susresti sa Nikolom i Krampusom.

Polaznici dječjeg vrtića „Palčić“ i osnovne škole „Ivane Brlić Mažuranić“, učenici od 1. – 4. razreda i ove godine marljivo rade na pripremi predstave za sve posjetitelje. Program i podjela poklona za polaznike vrtića, ali i za svu djecu predškolske dobi koja ne pohađaju vrtić, započet će u petak, 05. prosinca 2014. godine u 10,00 sati, dok će program za osnovnoškolce, učenike od 1. do 4. razreda, započeti u 16,00 sati u prostorijama bivše Kino dvorane. Područnu školu Nova Jošava Sv. Nikola posjetit će u 13,00 sati.

Posljednjih dana pred spomendan mnogi će klinci i klinceze predano glancati svoje čizmice kako bi ih u što boljem stanju stavili na prozore s nadom da će ih Sv. Nikola napuniti brojnim poklonima. Vjerujemo da šibe neće biti potrebne jer su sva djeca bila dobra.

Dragi klinci i klinceze, s veseljem vas sve očekujemo!(T. Petrović)