Božićni sajam

Grad Orahovica i Turistička zajednica grada Orahovice organiziraju Božićni sajam koji će se održati 19. (petak) i 20. (subota) prosinca 2014. godine uz prigodan program i popratni sadržaj.

Na Sajmu mogu sudjelovati udruge, društva, ugostitelji, trgovci i ostale zainteresirane tvrtke i obrti s ciljem prodaje i promidžbe proizvoda i usluga. Izlagačima su na raspolaganju besplatni štandovi u šatoru koji će biti postavljen u centru grada.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da sudjeluju na sajmu, a izlagačima su osigurani besplatni štandovi (štand dimenzija 200x100cm). Ukoliko ste zainteresirani za izlaganje i prodaju na Božićnom sajmu, molimo Vas da svoju prijavu izvršite do 21.11.2014. godine. Ispunjenu prijavnicu možete dostaviti poštom na adresu Trg sv. Florijana bb Orahovica, na e-mail tzgorahovica@tzgorahovica.hr ili osobno u Turistički ured grada Orahovice u vremenu od 11:00 do 15:00 sati.

Prijavljene izlagače naknadno ćemo obavijestiti o svim potrebnim detaljima vezanim uz sajam i o detaljima samog programa.

Vjerujemo da će ove godine Božićni sajam posjetiti veliki broj posjetitelja koji će uživati u zabavnom programu i bogatom asortimanu izlagača.

Bozicni sajam – Prijavnica.docx