Održana svečana sjednica Mjesnog odbora Tončekovac

U srijedu, 08. listopada 2014. godine, na poziv predsjednika MO Tončekovac, Željka Kašića, održana je svečana sjednica kojoj je prisustvovao i orahovački gradonačelnik Josip Nemec. Sjednici su se odazvali i predsjednici drugih Mjesnih odbora sa područja grada, kao i gospodarstvenici koji pomažu rad Mjesnog odbora.

Predsjednik Mjesnog odbora Tončekovac posebno je istaknuo brojne radne akcije koje su odrađene tijekom ove godine, a kojima se odazvao velik broj sugrađana. Također je istaknuo sudjelovanje Mjesnog odbora na manifestacijama u organizaciji Grada i Turističke zajednice, napomenuvši da je upravo MO Tončekovac pobjednik Orahovačkog nogometnog prvenstva, a gđa. A. Šramek osvojila je prvo mjesto u natjecanju u pečenju kolača od kestena na Kestenijadi održanoj prošle godine. Predsjednik je također predstavio i plan rada za iduću godinu iz kojeg je vidljivo da će MO Tončekovac i u 2015. godini nastaviti raditi za dobrobit svojih sugrađana.

Po završetku sjednice gradonačelnik je pohvalio rad Mjesnog odbora i samog predsjednika koji se uvijek nastoji izboriti za svoju sredinu. Gradonačelnik je napomenuo da će MO Tončekovac i dalje imati podršku Grada te je svima čestitao na dosadašnjem uspješnom radu. (T. Petrović)