Grad Orahovice uručio Geko pakete novim orahovačkim prvašićima

Već tradicionalno, orahovačka gradska vlast na čelu s gradonačelnikom Josipom Nemecom obradovala je nove polaznike prvih razreda orahovačke osnovne škole Geko paketima.

Riječ je o kompletima za likovni odgoj koji sadržavaju grafitne olovke, drvene bojice, flomastere, uljne pastele, vodene bojice, tempere, paletu i kistove ….. sve potrebno za nastavu likovnog odgoja u prvom razredu osnovne škole. Ove je godine u prvi razred u školu u Orahovici upisano 39 učenika koji će biti podijeljeni u dva orahovačka razreda, a razrednice će im biti Vesna Čelant i Marijana Bunčić dok su u područnu školu Nova Jošava upisana tri učenika i učit će ih učiteljica Kristina Nerovčić.

-Raduje me činjenica da u ovim teškim vremenima možemo pomoći kako roditeljima, tako i  djeci. Želimo da se sva djeca raduju, jer djeca su naša budućnost. – rekao  je pri podjeli gradonačelnik Orahovice Josip Nemec poželjevši svoj djeci puno sreće u narednim školskim danima. Nemec. Mališane je potom pozdravio zamjenik ravnateljice OŠ ”Ivana Brlić –Mažuranić” Maje Škraba, Viktor Čelant riječima dobrodošlice u školu te naglasio kako su upravo prvašići najvažniji učenici škole te da se njima posvećuje najviše pažnje jer on tek ulaze u svijet učenja i školskih klupa. Druženje gradonačelnika i prvašića završilo je tradicionalno zajedničkom fotografijom za uspomenu na prvu školsku aktivnost. (V.G.)

{gallery}SlikeGodina2014/GekoKompleti2014{/gallery}