U Staroj Jošavi održano Općinsko vatrogasno natjecanje

U nedjelju, 18. svibnja 2014. godine, na nogometnom igralištu u Staroj Jošavi, održano je općinsko vatrogasno natjecanje na kojem su sudjelovale natjecateljske ekipe Vatrogasne zajednice grada Orahovice. Natjecanje je otvorio orahovački gradonačelnik Josip Nemec, poželjevši svim natjecateljima puno sreće, uspjeha i izvrsne rezultate.

Natjecanje je proteklo u sportskom ozračju, a pobijedile su ekipe koje su imale više sreće i spretnosti u izvođenju vježbi. U kategoriji dječjih ekipa, najbolji je bio pomladak DVD – a Stara Jošava, najmlađa ekipa koja je nastupila na ovom vatrogasnom natjecanju. Svi zajedno imali su 79 godina. U kategoriji muških ekipa, najbrža i najspretnija bila je ekipa DVD Orahovica, najstarija ekipa na natjecanju sa ukupno 357 godina. Jedina ženska ekipa bile su predstavnice DVD – a Orahovica, koje će svoju spretnost pokazati na županijskom natjecanju.

Po završetku natjecateljskog dijela, gradonačelnik, Josip Nemec i predsjednik Vatrogasne zajednice Orahovica, Petar Čačinović, ekipama su uručili zaslužene medalje i pehare, zahvalivši svim sudionicima na odazivu i uputivši čestitku pobjednicima.

Najboljim ekipama na održanom natjecanju omogućen je plasman na županijsko natjecanje koje će se održati 8. lipnja 2014. godine u Vukosavljevici. (T. Petrović)

{gallery}SlikeGodina2014/Vatrogasnonatjecanje05-2014{/gallery}