Održana skupština Košarkaškog kluba Orahovica

U četvrtak, 22. svibnja 2014. godine, održana je redovna godišnja izvještajna skupština košarkaškog kluba Orahovica, kojoj je prisustvovao i orahovački gradonačelnik Josip Nemec.

Izvješća o radu kluba za minulu godinu podnijeli su Andrija Nekić, tajnik kluba i trener seniorske ekipe te Josip Radočaj, trener škole košarke Orahovica – Čačinci. Istaknuto je da klub ima ukupno 55 igrača, odnosno 25 seniora i 30 mlađih igrača. U protekloj godini košarkaški klub Orahovica ostvario je 13 pobjeda i 7 poraza te time odradio najuspješniju natjecateljsku sezonu u povijesti kluba. Kroz izvješća je također istaknuta i dobra suradnja kluba sa osnovnom i srednjom školom te drugim sportskim udrugama. Treneri su uputili zahvalu roditeljima na pomoći i što prate djecu na utakmice te na taj način olakšavaju rad kluba, a zahvalu su uputili i gradonačelniku na podršci i financijskoj potpori.

 

Plan rada kluba za tekuću godinu obuhvaća što više utakmica, nastavak natjecanja u seniorskoj B1 ligi, ostanak pri vrhu iste te predstavljanje grada na najbolji mogući način.

Po završetku skupštine, riječi pohvale rukovodstvu kluba i igračima uputio je gradonačelnik Josip Nemec, zahvalivši na brizi o mlađim naraštajima. Gradonačelnik je pohvalio izvrsne rezultate te je naglasio da će Grad klubu i dalje biti pouzdan partner. Članovima skupštine poželio je puno uspjeha u radu i zahvalio se na odazivu manifestacijama u gradu. (T. Petrović)

{gallery}SlikeGodina2014/Kosarkasi05-2014{/gallery}