Orahovački duhovi održali redovnu godišnju skupštinu

U subotu, 05. travnja 2014. godine, udruga navijača Orahovački duhovi održala je redovnu godišnju izvještajnu skupštinu, kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Josip Nemec, koji od osnivanja udruge nije izostao sa niti jedne skupštine.

U svom izvješću o radu za prošlu godinu, predsjednik udruge Miroslav Radaković istaknuo je da su se u posljednjih nekoliko godina aktivnosti Duhova počele bazirati na humanitarnom radu, ali to ne znači da su digli ruke od sporta. Duhovi su i u protekloj godini davali podršku svim sportskim udrugama te su tijekom protekle godine nastojali ostvariti jedan od glavnih ciljeva udruge, a to je okretanje mladih prema sportu i humanosti. S tim u vezi, Duhovi su u suradnji sa Mjesnim odborom Centar izgradili odbojkaško igralište, darivali krv, sudjelovali u memorijalnoj utrci Kokoćak – Orahovica te su organizirali 6. Navijačko srce. Predsjednik, Miroslav Radaković, iznio je svoje nezadovoljstvo odazivom građana na &. Navijačko srce, ali je zahvalio sponzorima i svim ljudima koji vjeruju u njihov rad, prvenstveno gradonačelniku Josipu Nemecu.

Aktivnosti Duhova će se i u tekućoj godini bazirati na humanitarnom radu i potpori sportskim udrugama te će sve svoje aktivnosti nastojati odraditi što bolje i kvalitetnije.

Po završetku skupštine, sve prisutne pozdravio je gradonačelnik Josip Nemec, istaknuvši da Duhovi u ova teška vremena rade velike stvari i pomažu ljudima u potrebi te mu je drago što, prema planu za tekuću godinu, od toga neće odustati. Malo je udruga koje se bave humanitarnim radom i upravo to govori koliko vole ovaj grad. Gradonačelnik je svim članovima udruge poželio uspješan rad i dok budu tako dobro radili, imat će potporu Grada. (T. Petrović)

{gallery}SlikeGodina2014/Duhovi04-2014{/gallery}