Održana redovna godišnja skupština Dijabetičke udruge Zdravlje

U subotu, 5. travnja 2014. godine, Dijabetička udruga Zdravlje održala je redovnu godišnju izvještajnu skupštinu, kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Josip Nemec.

Izvješće o radu udruge za prošlu godinu podnio je predsjednik, Stjepan Dujmić, istaknuvši da je u 2013. godini održano 12 sjednica Izvršnog odbora te su članovi udruge vršili besplatnu kontrolu šećera i krvnog tlaka kojima se odazvalo 869 građana. Redovno su organizirana druženja članova udruge na kojima su imali priliku razmjenjivati iskustva, a članovi udruge su za 1. svibanj za potrebe grada kuhali grah na jezeru. Predsjednik Dijabetičke udruge Zdravlje u ime svih članova zahvalio je Gradu i općinama Crnac, Zdenci i Čačinci na pomoći i donacijama te je istaknuo odličnu suradnju sa umirovljeničkim udrugama s područja grada Orahovice i Čačinaca.

Prema planu rada za tekuću godinu, članovi udruge nastavit će vršiti kontrolu šećera i krvnog tlaka na području grada i općina, organizirat će druženja i izlete za članove udruge te će sudjelovati u svim zbivanjima u gradu.

Po završetku skupštine, sve prisutne pozdravio je gradonačelnik, Josip Nemec, pohvalivši dobro organiziran i koordiniran rad udruge. Gradonačelnik je istaknuo da nema značajnijih zbivanja u gradu u kojima udruga ne sudjeluje te je zahvalio članovima udruge što su uvijek tu kada su potrebni. Svim članovima poželio je uspješan rad i što manje šećera. (T. Petrović)

{gallery}SlikeGodina2014/dijabetickaudruga04-2014{/gallery}