Mjesni odbor Rajčula održao godišnju izvještajnu skupštinu

U nedjelju, 30. ožujka 2014. godine, Mjesni odbor Rajčula održao je redovnu godišnju izvještajnu skupštinu, kojoj je nazočio i gradonačelnik Josip Nemec.

Izvješće o radu za 2013. godinu podnio je predsjednik MO, Damir Tomljenović, istaknuvši da je Mjesni odbor svoje djelovanje u prošloj godini započeo redovnom podjelom Orahovačkog glasnika i sudjelovanjem na Maskenbalu 2013. Rad MO Rajčula sastojao se od aktivnosti čišćenja snijega, nasipavanja poljskih prilaznih putova, izgradnja odbojkaškog igrališta u suradnji sa MO Centar, sudjelovanje na turniru Mjesnih odbora na kojem su osvojili 2, mjesto, sakupljanja smeća povodom Dana planeta Zemlja, održavanje parka Rajčula, rušenja starih i suhih stabala i grana te pomoći udrugama i klubovima. Predsjednik MO Rajčula uputio je zahvalu svima koji su se odazivali na radne akcije.

Prema planu rada za tekuću godinu, članovi MO Rajčula izgradit će zaštitnu ogradu na nogostupima gdje je potrebno, postaviti koševe za smeće u parku i Ulici B. Jelačića te obnoviti drvored na području Mjesnog odbora. U planu je i iskop oborinskih kanala, izgradnja dječjeg igrališta u ulici Lj. Gaja te sudjelovanje na turnirima i manifestacijama u gradu.

Po završetku skupštine sve prisutne pozdravio je gradonačelnik Josip Nemec, istaknuvši da je Rajčula jedan od najaktivnijih Mjesnih odbora. Pohvalio je rad predsjednika koji je uporan i ne odustaje te je svim članovima MO zahvalio na aktivnostima koje provode i na brizi za Mjesni odbor, jer to znači da brinu i o gradu. Gradonačelnik je istaknuo da je žalosno što se kroz rad MO provlači politika, jer su skupštini nazočili samo predstavnici HSS – a i HDZ – a, a predstavnici SDP – a su izostali. Poželio im je puno sreće u daljnjem radu, da im se ostvare sve aktivnosti koje planiraju i da opravdaju povjerenje građana. (T. Petrović)

{gallery}SlikeGodina2014/morajcula04-2014{/gallery}