Biciklistički klub „LOOD“ održao redovnu godišnju skupštinu

U nedjelju, 23. veljače 2014. godine, biciklistički klub „LOOD“ održao je redovnu godišnju izvještajnu skupštinu, kojoj je nazočio gradonačelnik Josip Nemec. Bila je to prilika da se iznesu rezultati kluba u prošloj godini i iznesu planovi za tekuću godinu.

Sukladno predviđenom dnevnom redu, predsjednik biciklističkog kluba Tomislav Puhanić podnio je izvješće o radu za 2013. godinu. Tako je naveo da je biciklistički klub organizirao 4. biciklijadu na izletištu Orah, 5. XC utrku „Srednjovjekovnim stazama“, sudjelovali su na 14 od 16 utrka Slavonske brdske biciklističke lige te su osvojili 11. mjesto od 18 klubova u ukupnom poretku.

Također su održavali biciklističke staze, kupili su trimer i puhač lišća za održavanje staza,  sudjelovali u biciklijadi povodom obilježavanja Dana županije i u spomen na sve žrtve Domovinskog rata te su sudjelovali na biciklijadi Cro – Hungary bike tour. Prema planu rada za 2014., koji je također iznio predsjednik, članovi biciklističkog kluba nastavit će organizirati biciklijade, uređivati staze, promicati grad Orahovicu i poticati mlade da se bave sportom, uključivat će se u nove projekte promicanja turizma te će težiti učlanjenju u Hrvatski biciklistički savez i ići prema organizaciji utrke Kupa Hrvatske. Predsjednik biciklističkog kluba istaknuo je da imaju sreće, jer  Grad i Turistička zajednica grada podržavaju sve njihove projekte i ideje te je zahvalio na dobroj suradnji.

Riječi podrške članovima biciklističkog kluba „LOOD“ uputio je gradonačelnik Josip Nemec, rekavši da je to dobra udruga sa dobrim rezultatima. Članovima kluba poručio je da se ne boje rada, jer ništa neće doći samo od sebe. Dokle god budu tako dobro radili, Grad i Turistička zajednica biti će im potpora. Još jednom im je uputio čestitku na dobrim rezultatima te im je poželio puno sreće, zdravlja i uspjeha u daljnjem radu. (T. Petrović)

{gallery}SlikeGodina2014/BK-Lood02{/gallery}