Nova 2014. dočekana uz veličanstveni vatromet

U dobrom raspoloženju, uz zabavu, šampanjac i vatromet, brojni orahovčani i gosti, u centru grada, zajedno su ispratili staru i dočekali novu 2014. godinu. Tradicionalno najposjećeniju novogodišnju feštu organizirali su Grad Orahovica i Turistička zajednica grada Orahovice, koji su na ovaj način svojim sugrađanima pružili jednostavno i povoljno rješenje za zabavu u noći kada se aranžmani za organizirane dočeke plaćaju po visokim cijenama.

Nakon odbrojavanja posljednjih sekundi do ponoći, kad su se u ponoć kazaljke poklopile, nebo nad Orahovicom osvijetlio je neizbježni novogodišnji vatromet, nakon kojega je orahovački gradonačelnik Josip Nemec okupljenima uputio novogodišnju čestitku, poželjevši im svako dobro, uz puno sreće, zdravlja i uspjeha te nadu da će 2014. godina svima biti puno bolja. U novogodišnjoj noći izvučeni su i brojevi novogodišnje tombole. Dobitnici svoje vrijedne nagrade mogu preuzeti svakim radnim danom u vremenu od 8 do 14 sati u Gradskoj upravi.

 

Grad Orahovica i Turistička zajednica grada još su jednom svojim sugrađanima i gostima priredili nezaboravan provod i zabavu koja se nastavila dugo u noć. (T. Petrović)

 

IZVUČENI BROJEVI NOVOGODIŠNJE TOMBOLE GRADA ORAHOVICE

  1. Skuter ————————— broj tombole – 20
  2. LCD TV ———————— broj tombole – 102
  3. Glazbena linija —————– broj tombole – 204
  4. Digitalni fotoaparat ———– broj tombole – 202
  5. Umjetnička slika ————— broj tombole – 273

{gallery}SlikeGodina2013/Docek2014{/gallery}