Ženski rukometni klub održao redovnu godišnju izvještajnu Skupštinu

U utorak, 28. siječnja 2014. godine, u Velikoj gradskoj vijećnici, Ženski rukometni klub održao je redovnu godišnju izvještajnu Skupštinu, kojoj je nazočio gradonačelnik Josip Nemec. Predsjednik ŽRK Orahovica, Milan Rončević, u izvješću o radu predsjednika istaknuo je da je na čelu ŽRK od 2013. godine te da klub ima 4 ekipe, ali se 3 ekipe takmiče. ŽRK Orahovica u prošloj sezoni 2012/2013. zauzeo je 6. mjesto, a trenutno se nalazi na 7. mjestu. Klub ima 83 člana koja čine uprava i igračice i ima 66 licenciranih djevojaka i djevojčica. Predsjednik je istaknuo da klub redovito sudjeluje u manifestacijama  koje organizira Grad, a financira se većinom iz gradskog proračuna i nešto manje iz članarina i donacija. Prvi puta u povijesti kluba, 16. studenog 2013. godine, organizirana je rukometna zabava kako bi kupili sportsku opremu za igračice te pripremaju još jednu zabavu koja će se održati za Valentinovo. Predsjednik ŽRK zahvalio je gradonačelniku na podršci i na sredstvima iz gradskog proračuna bez kojih rad kluba ne bi bio moguć te je uputio zahvalu igračicama i trenerima na trudu, radu i odricanju.

Izvješća o radu kluba podnijeli su i treneri kluba, Andrijana Rukavina i Damir Knežić, koji su zahvalili roditeljima na pomoći u odlascima na utakmice i svima koji su svojim radom, trudom i odricanjem pomogli u radu ŽRK Orahovica. Nakon usvajanja izvješća, članovi Skupštine jednoglasno su usvojili program rada kluba predsjednika i trenera za tekuću godinu.

Po završetku skupštine, sve prisutne pozdravio je gradonačelnik Josip Nemec, uputivši zahvalu na pozivu. Gradonačelnik je istaknuo da je ovo jedna od najboljih skupština kojoj je prisustvovao te ako i dalje nastave tako raditi, dobri rezultati će doći. Pohvalio je  rad članova uprave koji su aktivirali roditelje i napravili zabavu kako bi prikupili novčana sredstva koja su im bila potrebna te im je zahvalio na brizi koju vode o mladima, naglasivši da će uvijek podupirati njihov rad. Svim članovima ŽRK Orahovica gradonačelnik je poželio uspješan rad i da im se svi planovi ostvare. (T. Petrović )

{gallery}SlikeGodina2014/ZRK01{/gallery}