Prvi orahovački Božićni sajam

Dio orahovačke zimske priče, od 16. prosinca 2013. godine do 01. siječnja 2014. godine, postat će prvi orahovački Božićni sajam. S obzirom da na nogostupima i parkiralištima prodaja domaćih proizvoda više nije dopuštena, Grad Orahovica odlučio je pomoći proizvođačima, obrtnicima i udrugama uredivši prostor u centru grada na kojem će u predbožićno vrijeme biti omogućena prigodna prodaja. Božićni sajam održat će se u velikom šatoru u centru grada kod zgrade Borova, a izložbeno – prodajni sajamski dio biti će obogaćen i kulturno – zabavnim programom.

 

„U predblagdanskom okruženju želimo okupiti sve zainteresirane proizvođače, obrtnike, udruge i pojedince  i na taj način sugrađanima omogućiti zanimljivo druženje uz božićne pjesme i u veselom blagdanskom raspoloženju ponuditi program božićnih drvaca, darova, ukrasa i proizvoda vlastite proizvodnje. Cilj nam je proizvođačima, obrtnicima i udrugama pomoći i pružiti priliku da pokažu svoj rad“ – ističe gradonačelnik Josip Nemec.

Grad Orahovica i Turistička zajednica pozivaju sve zainteresirane da se prijave za izlaganje i prodaju svojih proizvoda i radova na 1. Božićnom sajmu u Orahovici. Za sudjelovanje na Božićnom sajmu, svi zainteresirani izlagači trebaju se javiti u Gradsku upravu grada Orahovice na adresu F. Gavrančića 6 ili na broj telefona 033/673 – 351, svaki radni dan od 7 do 15  sati. U prilogu možete pogledati cjenik izložbenog prostora u šatoru i izvan šatora.

Grad Orahovica i Turistička zajednica grada Orahovice ovim putem omogućuju svim posjetiteljima sajma kupovinu poklona ili prigodnih suvenira koji će naći svoje mjesto pod jelkom na božićno jutro. (T. Petrović)

Cijenik u satoru

Cijenik van šatora

{gallery}SlikeGodina2013/BozicniSajam2013{/gallery}